Sinterklaas komt!! 

 

Genieten of stress? Stuiterende kinderen of glunderende snoetjes? Hoe beleef jij als ouder de Sinterklaastijd? Heb jij weleens verzucht dat je blij zou zijn als de beste man weer in Spanje zat? Dan organiseer ik deze ochtend voor jou!

 

Voor wie?

Voor alle ouders met (gevoelige) kinderen in de leeftijd van ongeveer 4 tot 7 jaar. En, voor ouders die dat wel eens als stressvol ervaren en er stiekem tegenop zien.

 

Wat?

Op een ongedwongen manier, in een huiselijke setting en met een kleine groep mensen, hebben we het met elkaar over een fijn Sinterklaasfeest. Welke keuzes horen daar bij? Waar sta je al bij stil? Waar kan je bewuster mee omgaan? En natuurlijk heb ik concrete tips om de spanning te verminderen!

 

Zodat je naar huis gaat met het gevoel dat je de regie thuis kunt houden als Sinterklaas in Nederland is. Want als jij de regie houdt als ouder wordt Sinterklaas echt leuk!

 

Andere praktische zaken

Deze ochtend organiseer ik, Manon Bruning, vanuit mijn ervaring als SItherapeut en begeleider van ouders en gevoelige kinderen. Maar vooral vanuit mijn ervaring als ouder. Want, als ouders kunnen we zoveel voor elkaar betekenen! Het beste gaat dat onder het genot van thee/koffie en aan een tafel in de huiskamer, vind ik. Dus je bent welkom bij mij thuis, Burg. Boreellaan 12 in Bathmen. De ochtend durt van 10.00-11.30 uur (vanaf kwart voor tien staat de koffie klaar) en kost 7,50 euro per ouder(stel).

 

Aanmelden is verplicht:   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.