Uw NEI coach

Ik ben Manon Bruning, uw NEI coach. Ik ben al sinds mijn studie Ergotherapie geinteresseerd in de samenwerking tussen lichaam en geest en tussen denken en voelen. Zowel in werk als inmijn persoonlijke leven word ik al ruim 15 jaar bevestigd in de magische wisselwerking tussen
deze twee. En sinds de komst van mijn kinderen is er een nieuwe dimensie aan toegevoegd: het ervaren. Ik ben in contact gekomen met de diepste ervaring ooit, met de intense spiegels die mijn kinderen zijn en de sensitiviteit die ik al die jaren in me heb gehad. En ineens was het logisch dat ik al die tijd op zoek ben geweest naar een manier waarop het ontastbare, tastbaar gemaakt kan worden.
 
 
 
Missie
Met NEI heb ik die manier gevonden. NEI maakt zichtbaar wat we weten, maar nooit hebben kunnen zien. En als je altijd veel onbewust ervaren hebt (wat veelal het geval is als je sensitief bent) is het  begrip dat je krijgt als de informatie in het bewustzijn wordt getild, enorm. In enkele sessies kan je dan ook grote vooruitgang boeken. In je persoonlijke leven, maar ook in het leven van je kinderen. Hoe meer je begrijpt over jezelf en de manier waarop je in het leven staat, hoe makkelijker je AUTHENTIEK kunt zijn. Of puur. Dat is mijn missie: kinderen en volwassenen helpen hun authentieke zelf te zijn!